Θα πρέπει να παίξουν όλες οι ομάδες για να ξέρουμε και ποιες θα διαβαθμιστούν”.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Λύσανδρος Λυσάνδρου, μίλησε σήμερα(21/4) στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε και στο γεγονός, ότι η ομάδα μας δεν συμφωνεί με την πρόταση που κατέθεσαν όλα τα σωματεία της Β’ κατηγορίας στην ΚΟΠ για διακοπεί το πρωταθλήματος.

«Οποιαδήποτε ενέργεια για διακοπή του πρωταθλήματος είναι πρόωρη. Θα έπρεπε όλοι να αναμένουμε τι θα πει η κυβέρνηση και για την σταδιακή χαλάρωση των μέτρων και στη συνέχεια να περιμένουμε την απόφαση από την ομοσπονδία. Αυτό που γίνεται είναι μία απαίτηση από ομάδες του β’ γκρουπ στην Α’ κατηγορία και κάποιες ομάδες της Β’ κατηγορίας να διακοπεί το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ενώ για το τι εισηγείται ο Άρης, είπε:

«Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς φιλάθλους. Όσο για το γεγονός ότι υπάρχουν γήπεδα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν πολλά γήπεδα στην Κύπρο που μπορούν να γίνουν νυχτερινά παιχνίδια. Τέσσερα στην Λάρνακα, ένα στην Λεμεσό, ένα γήπεδο στην Πάφο. Υπάρχουν λύσεις. Επίσης, δεν θεωρώ δικαιολογία ότι δεν θα καταφέρουν οι παίκτες να αντεπεξέλθουν στις συνθήκες. Δεν στέκει στην λογική. Όλοι μπορούν να παίξουν».

Για αγώνες μπαράζ μεταξύ Ερμή και Άρη που ανέφερε ο κ. Φανιέρος: «Να παίξουμε και ένα και δύο και τρία παιχνίδια. Πρώτιστος σκοπός είναι η ασφάλεια. Για να διεξαχθεί ένας αγώνας θα πρέπει να παρθούν δείγματα από όλους που θα είναι στο γήπεδο της εκάστοτε ομάδας», δήλωσε,

ενώ για το γεγονός ότι όλοι οι ξένοι παίκτες του Άρη βρίσκονται στην Κύπρο, πρόσθεσε:
«Εμείς δεν προτρέξαμε να λύσουμε τα συμβόλαια. Εμείς θα τα τιμήσουμε. Ο Άρης βρίσκεται στην χειρότερη οικονομική κατάσταση από όλα τα σωματεία της β’ κατηγορίας. Οι παίκτες θα πληρωθούν το 100% του συμβολαίου τους αν επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε μπει στο σχέδιο της κυβέρνησης και επίσης καλύπτουμε κάποια έξοδα που υπάρχουν».

Για το τι πιστεύει πως θα συμβεί: «Θεωρώ ότι η ΚΟΠ δεν θα προτρέξει πριν από την επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης. Θα πρέπει να περιμένουμε. Αν επιτραπεί από την κυβέρνηση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, θα συνεχιστεί για όλους, αυτή την πληροφόρηση έχω. Αυτό που ακούγεται για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία για το α’ γκρουπ, είναι παράλογο. Θα πρέπει να παίξουν όλες οι ομάδες για να ξέρουμε και ποιες θα διαβαθμιστούν».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy