Η ανακοίνωση της εταιρείας παρασκευής σαλατών με το επιβεβαιωμένο κρούσμα

Σε αυτοπεριορισμό από τις 13/4/2020 για προληπτικούς λόγους, βρισκόταν ο υπάλληλος που είχε επιβεβαιωθεί ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό της εταιρείας Eurofresh Fruit & Vegetables Ltd στο εργοστάσιο στο Γέρι, καθώς μέλος της οικογένειάς του είχε έρθει  σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα εκτός των εγκαταστάσεων της εταιρείας, η οποία προέβη σε σχετική γραπτή ανακοίνωση.

Αναφέρεται επίσης ότι η εταιρεία, “σεβόμενη το κοινωνικό σύνολο και τα σχετικά  διατάγματα του Υπουργού Υγείας, προχώρησε άμεσα στην απολύμανση όλων των  εγκαταστάσεων  και οχημάτων της. Επιπρόσθετα διευθέτησε ώστε, τόσο τα πιο πάνω άτομα όσο και όλο το προσωπικό της εταιρείας να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας που ήρθαν σε άμεση επαφή με το εν λόγω επιβεβαιωμένο κρούσμα τελούν σε κατ’ οίκον περιορισμό”.

Η εταιρεία προσθέτει ότι κατόπιν συνεννόησης και με το Υπουργείο Υγείας, λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα και θα συνεχίσει τη λειτουργία της κανονικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy