Όταν ο Μαραντόνα έκανε το θρυλικό ζέσταμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου (video)

Ο Μαραντόνα θυμήθηκε την πιο επική και κορυφαία προθέρμανση που είχε πραγματοποιήσει, όταν φορούσε τη φανέλα της Νάπολι στις 19 Απριλίου του 1989.

Πριν από 31 χρόνια, όταν η Νάπολι αντιμετώπισε την Στουτγκάρδη, όλα τα φώτα στράφηκαν στον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου και μάλιστα πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση!

Ο λόγος; Η κορυφαία προθέρμανση του Αργεντινού, λίγο πριν τη σέντρα. Ξένοιαστος, με λυμένα κορδόνια, ο Μαραντόνα φορώντας τη ζακέτα της Νάπολι χόρευε στην κυριολεξία στον ρυθμό του «Live is life» των OPUS, ξεσηκώνοντας το κοινό να τον ακολουθήσει.

Η συγκεκριμένη προθέρμανση ακόμα και σήμερα μετά από τα τόσα χρόνια παραμένει η κορυφαία αλλά και η πιο διάσημη, στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο «θεός» της μπάλας, μέσω των social media, ανέρτησε χθες το παρακάτω βίντεο λέγοντας πως είναι ένα από τα αγαπημένα του εγγονού του.

«Αυτό είναι το αγαπημένο βίντεο του εγγονού μου Μπέντζαμιν. Σήμερα είναι η 31η επέτειος αυτής της προθέρμανσης, οπότε δεν μπορώ να σταματήσω να το ανεβάζω. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους!».

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy