Συμφώνησε με τη Γιουβέντους!

Σύμφωνα με πηγές πολύ κοντά στην ομάδα, η Γιουβέντους τα έχει βρει με τον πατέρα του εξτρέμ της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Κιέζα.

Ο μπαμπάς είναι ο Ενρίκο Κιέζα, πρώην επιθετικός των Πάρμα, Φιορεντίνα, Λάτσιο και ο μικρός, 22 ετών, ένας από τους παίκτες του αύριο για την Ιταλία. Η ομάδα της Τοσκάνης κουβαλά στην πλάτη της τις πωλήσεις των Ρομπέρτο Μπάτζιο και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι στην Γιουβέντους και δεν θέλει να υπάρξει νέος «πόλεμος» από τους οπαδούς, όμως η Μεγάλη Κυρία έχει ήδη κάνει τις κινήσεις της.

Όπως προκύπτει από την La Stampa, εφημερίδα πάντα πολύ κοντά στην οικογένεια Ανιέλι, οι Bianconeri έχουν συμφωνήσει με τον πατέρα του παίκτη για τους όρους του συμβολαίου παρά το γεγονός ότι οι Viola προτιμούν να τον πουλήσουν σε μια εκ των Ιντερ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, η Γιούβε προσφέρει στον Φεντερίκο 5 εκατ. τον χρόνο, ενώ αν ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, δεχθεί μια πρόταση 60 εκατ. ευρώ, δεν αποκλείεται να πει το si για τον παίκτη που έχει φέτος 7 γκολ και 5 ασίστ στην Serie A.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy