Περιζήτητος ο Εντουάρντο Καμαβινγκά!

Βασικός και αναντικατάστατος στα 17 του με τη φανέλα της Ρεν, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν έχει «τσεκάρει» τον νεαρό συμπατριώτη του και έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτησή του προκειμένου να πλαισιώσει τον Κασεμίρο στη μεσαία γραμμή.

Την ίδια στιγμή, η Μπαρτσελόνα καραδοκεί, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της.

Προφανώς, ο Γάλλος διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, δελεάζεται από το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ωστόσο ο προπονητής του στη Ρεν, Ζουλιέν Στεφάν τον συμβουλεύει πως είναι καλύτερα για την καριέρα του να αγωνιστεί ακόμη μία χρονιά στο γαλλικό πρωτάθλημα.

«Η επιθυμία μου είναι να παραμείνει στη Ρεν ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες. Εδώ θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και είναι σημαντικό ότι όλοι στην ομάδα τον γνωρίζουν πολύ καλά», τόνισε ο 39χρονος τεχνικός για τον Εντουάρντο Καμαβινγκά στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο Canal Plus. Το συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού χαφ με τη Ρεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί από τη διοίκηση προκειμένου να ανανεώσει με καλύτερους οικονομικούς όρους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy