Απειλεί με λύση συμβολαίου τον Ιγκουαΐν!

Η Γιουβέντους απειλεί να λύσει το συμβόλαιο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σε περίπτωση που ο Αργεντινός επιθετικός δεν επιστρέψει εγκαίρως στο Τορίνο από το Μπουένος Άιρες, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν… ντρίμπλαρε την καραντίνα λόγω κορονοϊού, με την άδεια της Γιουβέντους, προκειμένου να βρεθεί στο Μπουένος Άιρες και στο πλευρό της μητέρας του, Νάνσι, η οποία υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες για να νικήσει τον καρκίνο.

Η Γιούβε, όμως, όπως και οι υπόλοιπες ιταλικές ομάδες, ετοιμάζεται για να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμη για την επανέναρξη της Serie A, η οποία τοποθετείται χρονικά στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουλίου.

Και, για τον λόγο αυτό, έχει ζητήσει από τον Αργεντινό επιθετικό να επιστρέψει άμεσα στο Τορίνο, προκειμένου να ενσωματωθεί στις (ελεγχόμενες) προπονήσεις, με τον Ιγκουαΐν να μην έχει τέτοια πρόθεση, όμως, αφού θέλει να παραμείνει στο πλευρό της μητέρας του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport» του Τορίνο, μάλιστα, η Γιουβέντους απειλεί τον Πιπίτα ακόμα και με λύση συμβολαίου (!), κάτι που βεβαίως φαντάζει υπερβολικό για τον 32χρονο επιθετικό, για την απόκτηση του οποίου η Γιούβε το καλοκαίρι του 2016 είχε δώσει 90 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy