Το Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο χειροκροτεί τους «Ήρωες της Ανθρωπότητας»(video)

118

Προκειμένου να δείξουν την εκτίμηση τους στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι επαγγελματίες υγείας σε όλες τις χώρες του κόσμο καθώς και όλοι οι υπόλοιποι επαγγελματίες που ρισκάρουν την υγεία τους για να διασφαλίσουν πως η κοινωνία θα συνεχίσει να λειτουργεί, υπό την απειλή της Πανδημίας του ιού COVID-19, αστέρια του ποδοσφαίρου, νυν και πρώην, αποτίουν φόρο τιμής στους «Ήρωες της Ανθρωπότητας».

Σε όλο τον κόσμο, προσωπικό και εθελοντές σε ιατρικές μονάδες ρισκάρουν τη ζωή τους σε καθημερινή βάση για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Δυστυχώς, κάποιοι εξ αυτών, το έχουν πληρώσει με τι ζωή τους….

Συνάνθρωποι μας που εργάζονται σε σώματα επιβολής του νόμου, φαρμακεία, καταστήματα, αποθήκες, υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης, δημόσιες συγκοινωνίες, σε υπηρεσίες ασφαλείας, σε ΜΜΕ, επίσης παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του τρόπου ζωής μας.

Όλους αυτούς, η οικογένεια του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο τους ευχαριστεί, τους θυμάται και τους στηρίζει.

Πενήντα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, όπως   ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Μπέκαμ, ο Μπουφον, ο Καναβάρο, ο Κασίγιας, ο Χάρι Κέην, ο Σάμουελ Ετό, ο Ζινετίν Ζιντάν, ο Μάικλ Όουεν, ο Μεσούτ Οζίλ, η Μάρτα, ο Μάρκο Φαν Μπάστεν, ο Αρτούρο Βιτάλ και πολλοί άλλοι, απευθύνουν με θερμό χειροκρότημα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «Ήρωες της Ανθρωπότητας».

«Ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου, συνηθίσαμε να μας χειροκροτούν. Τώρα, είναι η δική μας σειρά να χειροκροτήσουμε και να δείξουμε την εκτίμηση μας σε όλους αυτούς που ρισκάρουν τη ζωή τους για εμάς» δηλώνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy