Στους δρόμους… υπουργός Δικαιοσύνης και αρχηγός Αστυνομίας(pics)

Ευχές και Χρόνια Πολλά είπαν σήμερα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονται στους δρόμους στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος περιορισμού της διακίνησης και του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

O Κύπρος Μιχαηλίδης βρέθηκε το μεσημέρι στον παραλιακό της Λεμεσού, παρά το Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο της Επίχωσης και μίλησε με τα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία ευχαρίστησε για το δύσκολο έργο που επιτελούν αυτές τις γιορτινές μέρες.

Στο σημείο έφτασε λίγο αργότερα και  ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος εξήρε το έργο που επιτελεί η Αστυνομία εν μέσω πανδημίας και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Αρχηγό Αστυνομίας και την ηγεσία της ΑΔΕ Λεμεσού, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για να επιθεωρήσει άλλα περίπολα στην πόλη.

Νωρίτερα και πριν την άφιξη του στη Λεμεσό, ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε επίσης επιθεωρήσει περίπολο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το ΓΣΠ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy