Πτώχευσε η πρώην ομάδα – φετίχ του Γιώργου Γκαλίτσιου

Κήρυξε πτώχευση η βελγική Λόκερεν, με την οποία ο Γιώργος Γκαλίτσιος κατέκτησε δύο Κύπελλα, το 2012 και το 2014.

«Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος» για την Λόκερεν. Ο βελγικός σύλλογος, ο οποίος είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, δέχθηκε το τελειωτικό σπρώξιμο προς τον γκρεμό, από την κρίση του κορονοϊού.

Τα χρέη της Λόκεραν έφτασαν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, είχε υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία (επρόκειτο φέτος να παίξει στα πλέι άουτ παραμονής) και τα δικαστήρια της χώρας κήρυξαν την πτώχευσή της, βάζοντας την εταιρεία σε καθεστώς ειδικής οικονομικής εκκαθάρισης.

«Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω πως, παρά τις προσπάθειές μας, δεν μπορέσαμε να βρούμε χρηματοδότες ή επενδυτές για να πληρώσουμε τα χρέη μας μέσα στις προθεσμίες και συνεπώς αποδεχόμαστε την απόφαση του δικαστηρίου», δήλωσε ο πρόεδρος Λουίς Ντε Βρίες.

 

Η Λόκερεν θα κατέχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του Γιώργου Γκαλίτσιου, αφού ο Έλληνας αμυντικός φόρεσε την φανέλα της για έξι ολόκληρα χρόνια, κατακτώντας μάλιστα και δύο Κύπελλα, το 2012 και το 2014.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy