Δύο πτήσεις προς Κίεβο και Φρανκφούρτη, θα αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες από την Κύπρο

Δύο πτήσεις προς Κίεβο και Φρανκφούρτη, θα αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες από την Κύπρο, όπως ανακοίνωσαν τα υπουργεία Εξωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως αναφέρεται, όσοι φοιτητές και πολίτες το επιθυμούν μπορούν να αναχωρήσουν από την Κύπρο με τις πιο κάτω πτήσεις λαμβάνοντας υπόψη τα πιο κάτω δεδομένα:

Την Τρίτη 21 Απριλίου 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από την Λάρνακα προς το Κίεβο (CY280). Το κόστος του εισιτηρίου από την Λάρνακα προς το Κίεβο ανέρχεται στα 148.73 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του σχετικού φόρου.

Την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020, θα διενεργηθεί πτήση της CYPRUS AIRWAYS από την Λάρνακα προς την Φρανκφούρτη (CY376).  Το κόστος του εισιτηρίου από την Λάρνακα προς την Φρανκφούρτη ανέρχεται στα 198.73 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του σχετικού φόρου.

Η αγορά του εισιτηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί απευθείας από τους ενδιαφερόμενους μέσω της ιστοσελίδας της CYPRUS AIRWAYS www.cyprusairways.com ή από αύριο μετά τις 09.00 π.μ. τηλεφωνικώς στο 80008111.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy