Γουότφορντ: Η διοίκηση αποφάσισε μείωση μισθών σε όλους!

Η έξαρση του Covid-19 στην Αγγλία έχει «αναγκάσει» αρκετούς συλλόγους της Premier League, να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών ποδοσφαιριστών και προσωπικού.

Στην Αρσεναλ, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου αποδέχθηκαν 12,5% μείωση στις απολαβές τους ενώ και η Τσέλσι εκτός απροόπτου θα προτείνει κι αυτή στους παίκτες της μείωση μισθού κατά 10%!

Στην Γουότφορντ. η διοίκηση όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε αναβολές και μειώσεις μισθών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του «bbc.com».

Στις τάξεις της Γουότφορντ επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια γι’ αυτή την απόφαση, τονίζοντας πως ακόμα και η πληρωμή των μπόνους της περασμένης σεζόν, δεν έχει ακόμα καταβληθεί.

Παρ’ όλα αυτά οι διοικούντες του συλλόγου, φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση τους.

Η Premier League είχε προτείνει μείωση των μισθών σε όλες τις ομάδες κατά 30%, αλλά η επαγγελματική Ενωση ποδοσφαιριστών ήταν κάθετη σε αυτό το ενδεχόμενο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι παίκτες της Premier League ξεκίνησαν το πρόγραμμα #PlayersTogether για τη συγκέντρωση και διανομή χρημάτων στο NHS της χώρας.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy