O Mαραντόνα αποκάλυψε τους έξι παίκτες που τον έκαναν να ερωτευτεί το ποδόσφαιρο(pic)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ανταποκρίθηκε στην «πρόκληση» του Ίαν Ρας και αποκάλυψε τους έξι ποδοσφαιριστές που τον έκαναν να ερωτευτεί το άθλημα: Πέντε Αργεντινοί και ένας Βραζιλιάνος. Και όχι, δεν είναι ο Πελέ.

Τις τελευταίες ημέρες, όλοι λίγο – πολύ στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης παραθέσαμε τους ποδοσφαιριστές που μας έκαναν να ερωτευτούμε το άθλημα και, η πλειοψηφία των 35+, συμπεριέλαβαν σε αυτή την λίστα τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ήρθε, όμως, η σειρά του Ντιεγκίτο να κάνει το ίδιο, ανταποκρινόμενος στην «πρόκληση» του Ουαλού, άλλοτε σπουδαίο επιθετικού της Λίβερπουλ, Ίαν Ρας. «Σε ευχαριστώ Ίαν Ρας. Αυτοί οι παίκτες με έκαναν να ερωτευτώ το ποδόσφαιρο» έγραψε ο Αργεντινός θρύλος, παραθέτοντας ένα μοντάζ με παλιούς άσους της μπάλας.

Ποιοι είναι αυτοί; Πέντε Αργεντινοί και ένας Βραζιλιάνος: Ο μεσοεπιθετικός Ρικάρδο Μποτσίνι, το μεγαλύτερο είδωλο στην ιστορία της Ιντεπεντιέντε και δεδηλωμένη αδυναμία του Μαραντόνα. Ο μέσος Νορμπέρτο Αλόνσο της Ρίβερ Πλέιτ, ο κεντρικός αμυντικός Ντανιέλ Πασαρέλα επίσης της Ρίβερ (και παραδοσιακός «εχθρός» του Μαραντόνα), ο Άνχελ Κλεμέντε Ρόχας και ο Όσκαρ Πιανέτι, αμφότεροι επιθετικοί της Μπόκα Τζούνιορς και ο μεσοεπιθετικός Ρομπέρτο Ριβελίνο, με καριέρα κυρίως στην Κορίνθιανς.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy