Φαβορί η Τσέλσι για Μάρτενς

Ο Ντρις Μέρτενς δύσκολα θα αλλάξει απόφαση για να ανανεώσει στη Νάπολι και ιταλικά δημοσιεύματα φέρνουν την Τσέλσι πιο κοντά από όλους για την απόκτησή του το καλοκαίρι.

Η αναρρίχηση του Ντρις Μέρτενς στον πίνακα των all-time σκόρερ της Νάπολι φαίνεται ότι θα σταματήσει οριστικά στην κοινή κορυφή, πλάι στον Μάρεκ Χάμσικ και στα 121 γκολ.

Κι αυτό διότι ο Βέλγος εξτρέμ δεν δείχνει διατεθειμένος να δεχτεί την πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει από καιρό ο σύλλογος, ώστε να απολαύσει την μοναξιά της ιστορικής λίστας.

Το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ουρά, κυρίως από την Premier League και τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του φέρεται να τον έχει η Τσέλσι.

Σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», οι Μπλε οδηγούν την κούρσα της απόκτησης του 33χρονου ως ελεύθερου, έχοντας ξεκινήσει επαφές από τον περασμένο Ιανουάριο που το συμβόλαιό του έφτασε στους τελευταίους έξι μήνες.

Την ίδια ώρα, η Μονακό έχει κάνει επίσημη κρούση στους μάνατζερ του Βέλγου, αλλά ο Μέρτενς δεν… ψήνεται και υπάρχει πάντα το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Αν η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ αποσπάσει το «ναι» του, πάντως, μετά και την προ-αγορά του Χακίμ Ζίγιεχ στα 40 εκατ. ευρώ προσθέτει δύο top-class ποδοσφαιριστές στη μεσοεπιθετική της γραμμή και για ένα μίνιμουμ ποσό.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy