Διαψεύδουν τα δημοσιεύματα για κρούσματα οι Υπεραγορές Παπαντωνίου-Fake news καταγγέλλει ο Συνδ.Υπεραγορών

Σε διάψευση του δημοσιεύματος περί εντοπισμού κρουσμάτων στις Υπεραγορές Πάφου και Λευκωσίας προχώρησαν οι Υπεραγορές Παπαντωνίνου, ζητώντας μάλιστα την άμεση ανάκληση και διάψευσή του.

Ενδεικτικά στην ανακοίνωση των Υπεραγορών Παπαντωνίου αναφέρεται ότι:

“Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και με γνώμονα τις βασικές τους αξίες, την ειλικρίνεια  και το σεβασμό προς το καταναλωτικό κοινό, διαψεύδουν κατηγορηματικά, το χθεσινό άκρως δυσφημιστικό και επιζήμιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας tothemaonline.com το οποίο αναφέρεται αναληθώς σε αριθμό 10 κρουσμάτων COVID-19 στις Υπεραγορές Πάφου και Λευκωσίας.

Η εταιρεία επιφυλάσσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και καλεί το συγκεκριμένο μέσο όπως ανακαλέσει και διαψεύσει το ανυπόστατο δημοσίευμα άμεσα.

Οι στιγμές που βιώνουμε είναι κρίσιμες και διαβεβαιώνουμε το κοινό και την πελατεία μας ότι τηρούμε και εφαρμόζουμε όλα τα δέοντα μέτρα προστασίας και συμμορφωνόμαστε πλήρως με κάθε Διάταγμα και οδηγίες που εκδίδονται. 

Διαβεβαιώνουμε, πως σε περίπτωση που προκύψει μελλοντικά το οποιοδήποτε θέμα το οποίο δύναται να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των πελατών ή του προσωπικού μας, εμείς οι ίδιοι θα προβούμε  σε σχετική ανακοίνωση και θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές”

Fake news κατά του συνδέσμου καταγγέλλει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών

«Τις τελευταίες ημέρες  διαπιστώνουμε ενορχηστρωμένη προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων για μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου υπεραγορών, κάτι που θεωρούμε τόσο απαράδεκτο όσο και ανήθικο», δήλωσε στο OMEGAlive ο εκτελεστικός γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου υπεραγορών, Αντρέας Χατζηαδάμου.

«Δεν χρειάζεται κάποιοι να επιδίδονται σε κυνήγι μαγισσών.  Ως σύνδεσμος υπεραγορών  διαβεβαιώνουμε πως σε περίπτωση αληθινών  κρουσμάτων τα μέλη μας δεν θα περιμένουν καν την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας όπως καθορίζεται από το νέο διάταγμα, αλλά θα ενημερώσουν άμεσα και υπεύθυνα τους καταναλωτές. Οι αστήριχτοι ισχυρισμοί και fake news διαψεύδονται ολοκληρωτικά από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αφήνουμε στην κρίση του λαού αυτές τις μεθοδεύσεις. Χθες εντοπίσαμε ενορχηστρωμένη προσπάθεια με ψεύτικα προφίλ στο facebook κάτι που ο σύνδεσμος αντιμετωπίζει με προσφυγή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος», επισήμανε ο κ. Χατζηαδάμου.

Κανένα κρούσμα στις Υπεραγορές Παπαντωνίου, λένε οι Υγειονομικές Υπηρεσίες

Εξάλλου, ο Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών, Ηρόδοτος Ηροδότου, σε επικοινωνία που είχαμε μάς ανέφερε πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με κρούσμα στις υπεραγορές Παπαντωνίνου και πως τα μόνα κρούσματα είναι αυτά για τα οποία εξέδωσε σήμερα σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Υγείας.

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες πάντως όπως τόνισε, συνεχίζουν την ενδελεχή επιθεώρηση έξω από φούρνους και υπεραγοράς ούτως ώστε να επιλαμβάνονται όταν διαπιστώνουν οποιαδήποτε παράβαση στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy