Στην Ρόδο έκαναν περιφορά Επιταφίου στις 4 τα ξημερώματα!(video)

Αγνοώντας οδηγίες και αψηφώντας τον κίνδυνο, οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου στη Ρόδο έκαναν την περιφορά του Επιταφίου, σαν… να μην συμβαίνει τίποτα!

Οι κάτοικοι στον Αρχάγγελο της Ρόδου περιέφεραν κανονικά τον Επιτάφιο τους τα ξημερώματα – όπως κάνουν κάθε χρόνο – και δημιούργησαν απίστευτες εικόνες συνωστισμού.

Με τις λαμπάδες ανά χείρας, ακολούθησαν τον Επιτάφιο μέσα στα στενάκια, ενώ προπορευόταν κάποιος που κρατούσε ελληνική σημαία.

Αστυνομικές δυνάμεις δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα κι έτσι κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τηρήσουν κανονικά το έθιμό τους, σε μια εποχή που πρώτο μέλημα είναι η διαφύλαξη της υγείας, μέσω της κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Δείτε το βίντεο

 

Περιφορά Επιταφίου 18/20/2020( βίντεο 2)ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ….ΠΙΛΑΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΑΝΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΑΦΕΣ …ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ…ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΘΕΝ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΑΚΜΑΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ….ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Geplaatst door Tsampikos Demelos op Vrijdag 17 april 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy