Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα.

Σήµερα, Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, αλλά αργότερα τοπικά στα δυτικά βορειοδυτικοί µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα νότια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αρχικά παροδικές ψηλές νεφώσεις ωστόσο σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς αλλά παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά, γύρω στους 16 βαθµούς στα δυτικά, στους 13 βαθµούς στα βόρεια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις µεσηµβρινές κυρίως ώρες ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στο εσωτερικό. Τη ∆ευτέρα του Πάσχα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη του Πάσχα, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy