Νέο κρούσμα εντοπίστηκε στο υποκατάστημα των υπεραγορών Αλφαμέγα στην Ακρόπολη.

Καθήκον να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με νέο κρούσμα που εντοπίστηκε σε υποκατάστημα, σημειώνουν σε επίσημη ανακοίνωση τους οι υπεραγορές Αλφαμέγα.

Το νέο κρούσμα εντοπίστηκε στο υποκατάστημα των υπεραγορών στην Ακρόπολη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ενημερώθηκαν χθες βράδυ από το Υπουργείο Υγείας για τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού στο υποκατάστημα της Ακρόπολης.

Κατόπιν λήψης όλων των ενδεικνυόμενων μέτρων σε συνεννόηση με το Υπουργείο, η υπεραγορά θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Συγκεκριμένα, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό τα μέλη του προσωπικού του συγκεκριμένου τμήματος, τα οποία θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως, ο χώρος απολυμάνθηκε από εξειδικευμένο συνεργείο και το τμήμα επαναλειτουργεί κανονικά από σήμερα με νέο προσωπικό.

Παρά την έγκριση του υπουργείου για συνέχιση της λειτουργίας της υπεραγοράς, θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώσουμε το κοινό για αυτήν την εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Υπεραγορές Αλφαμέγα, ιεραρχώντας ως κορυφαία προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού και των πελατών τους καθώς και τη δημόσια υγεία, με δική τους πρωτοβουλία υπέβαλαν το προσωπικό τους σε διαγνωστικές εξετάσεις και ο εντοπισμός του κρούσματος προέκυψε μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Σε όλες τις Υπεραγορές Αλφαμέγα λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τηρούνται όλοι οι ενδεδειγμένοι κανόνες υγιεινής, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται απολυμάνσεις και καθαρισμοί από εξειδικευμένα συνεργεία.

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εκφράζουν για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό των υπεραγορών για την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση με την οποία ασκούν τα καθήκοντά τους σε μια περίοδο αυξημένων αναγκών.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy