Η ΚΟΠ ευχαριστεί προπονητές και τα μέλη των τεχνικών επιτελείων των Εθνικών για τις μειώσεις…

Η ΚΟΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τις ευχαριστίες στους προπονητές και τα μέλη των τεχνικών επιτελείων των Εθνικών ομάδων για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν στην αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους και στη μείωση των απολαβών τους, λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους προπονητές και τα μέλη των τεχνικών επιτελείων των Εθνικών μας ομάδων για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν στην αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους και στη μείωση των απολαβών τους, υπό το βάρος της Πανδημίας του ιού COVID-19.

Η Πανδημία του ιού COVID-19 έχει δυστυχώς ανατρέψει τον προγραμματισμό των αγώνων όλων των Εθνικών ομάδων, αφού, όλες οι δραστηριότητες σε Εθνικό επίπεδο, έχουν ανασταλεί με απόφαση της FIFA μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η αναστολή των διοργανώσεων των Εθνικών, μας δίνει την ευκαιρία ως ΚΟΠ για οργάνωση και προγραμματισμό, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις που θα έχουν οι ομάδες μας, αν όλα πάνε καλά με την Πανδημία, το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Είμαστε σίγουροι πως, μέσα από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί και πως, οι Εθνικές μας ομάδες, θα μας χαρίσουν ξανά στιγμές περηφάνιας στους αγωνιστικούς χώρους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy