ΑΕΖ: “Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο μας καθώς και στην ΚΟΠ”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ στέλνοντας τις ευχές τους για το Πάσχα καθώς και την στήριξη τους στους επαγγελματίες Υγείας, ενώ στηρίζουν το πρόεδρο της ομάδα τους και την ΚΟΠ όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Εκ μέρους των συμπαικτών μου, θέλω δημόσια να εκφράσω την ειλικρινή μας στήριξη και θαυμασμό προς τους επαγγελματίες υγείας και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη. Εμείς σαν αγωνιστικό τμήμα του Σωματείου έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο μας καθώς και στην Κ. Ο. Π. όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι και είμαστε σίγουροι ότι θα επέλθει μια συμφωνία που θα αφήσει ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Το πιο σημαντικό είναι να μας βρει όλους ενωμένους την επόμενη μέρα ώστε να συνεχίσουμε την ποιοτική δουλειά που γίνεται και την συνεχή πρόοδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Τέλος οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΖ εύχονται ολόψυχα σε όλο τον κόσμο Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα και όλος ο κόσμος να ακολουθήσει πίστα της οδηγίες της Κυβέρνησης ώστε να τερματιστούν σύντομα αυτά τα μέτρα και ο κόσμος να επιστρέψει υγιείς και δυνατός στην καθημερινότητα του.»

Με τιμή
Μιχάλης Πολυδωρου
Εκ των Αρχηγων ΑΕΖ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy