Ουρές έξω από εκκλησίες: Κάποιες άνοιξαν τις πόρτες τους(pics & video)

Τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα, σχηματίστηκαν ουρές έξω από τις εκκλησίες, ενώ σε κάποιες από αυτές άνοιξαν τις πόρτες τους για τους πιστούς.

Παρά λοιπόν την απαγόρευση που υπάρχει, αλλά και τις συστάσεις το μεγαλύτερου κομματιού των ιερέων, αρκετός ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε έξω από τις εκκλησίες, προκειμένου να προσκυνήσει τον επιτάφιο.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες του seleo.gr σε κάποιες περιπτώσεις στην Θεσσαλονίκη, φτάσαμε στο σημείο να δημιουργηθεί και ουρά.

Ανάλογη εικόνα υπήρχε έξω από τον Ιερό Ναό Άγιας Μαρίνας, Αγίας Βαρβάρας και Αγίου Φανουρίου στην περιοχή της Τούμπας, στον  Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Χαλάστρα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος και στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας.

Μάλιστα, στο Γουδή και συγκεκριμένα στον Άγιο Θωμά, άνοιξαν κανονικά οι πόρτες.

Και αν υπάρχουν τέτοιες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τί μπορεί να έχει γίνει στην επαρχία.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy