“Στόχος του Απόλλωνα πρέπει πάντοτε να είναι ο τίτλος”

Από το 2006 έχει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα ο Απόλλωνας, το προσπάθησε τα τελευταία χρόνια, αυτό δεν έγινε εφικτό αλλά η ομάδα έδειξε ότι είναι εκεί και σε καμιά περίπτωση δεν είναι αποφασισμένοι οι άνθρωποι της να σταματήσουν  την προσπάθεια.

Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου πριν από 14 χρόνια  μίλησε στην SPORTDAY. Ο Μπερντ Στάνγκε θυμήθηκε τι έγινε το 2006 και έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας. Στη συνέντευξη του στην SPORTDAY ο Μπέρντ Στάνγκε ο οποίος ήταν προπονητής στην τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος στέλνει έμμεσο μήνυμα προς τους ανθρώπους της ομάδας, ότι στόχος πάντοτε πρέπει να είναι ο τίτλος.

Αν ξεχώρισε κάποιον ή κάποιους ποδοσφαιριστές: «Αυτό δεν μπορώ να το κάνω, δεν είναι σωστό αλλά είδα ότι έγινε βήμα για να φτάσει η ομάδα σε διεθνές πρότυπα. Ο Απόλλωνας είναι ένας σύλλογος που έχει καθιερωθεί και έφτιαξε ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη».

Μπορεί να επαναλάβει ο Απόλλωνας αυτό που πετύχατε τότε; «Αυτός πρέπει να είναι πάντα ο στόχος, το πρωτάθλημα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy