Πέντε εργαζόμενοι στην κουζίνα του Νοσοκομείου Πάφου εντοπίστηκαν θετικοί στον COVID 19

Έξι εργαζόμενοι του ΟΚΥπΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου είναι θετικοί στον κορωνοϊό, μετά τον επαναληπτικό έλεγχο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας και ύστερα από ενημέρωση που έτυχε από την Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, από σύνολο 587 δειγμάτων που λήφθηκαν από εργαζόμενους στα δημόσια νοσηλευτήρια , τα έξι εξ αυτών ήταν θετικά και αφορούν εργαζόμενος στο ΓΝ Πάφου.

Συγκεκριμένα οι πέντε εξ αυτών είναι εργαζόμενοι στην κουζίνα και το ένα αφορά επαγγελματία υγείας , ο οποίος ήταν σε υποχρεωτική απομόνωση τις τελευταίες 14 ημέρες , γιατί ήρθε, όπως αναφέρεται σε επαφή με επιβεβαιωμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, κατόπιν τούτου,  ενεργοποιήθηκε σχετικό πρωτόκολλο, και όλοι οι εργαζόμενοι στην κουζίνα τέθηκαν σε υποχρεωτική απομόνωση ενώ ξεκινά η διαδικασία απολύμανσης του χώρου καθώς και ιχνηλάτηση των επαφών.

Λόγω του ότι η κουζίνα του Νοσοκομείου έκλεισε , έγιναν άμεσες ενέργειες για αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα.

Σημειώνεται πως τα από τα Νοσοκομεία Πάφου και Πόλεως Χρυσοχούς υποβλήθηκαν σε επαναληπτικό έλεγχο 472 επαγγελματίες υγείας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy