“Μπορεί να μην παίζω τένις τώρα, αλλά κάνω άλλα πράγματα». 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο site της ATP για τη ζωή στις μέρες της καραντίνας και το … αύριο.

Πρώτο θέμα στο επίσημο σάιτ της ATP είναι η συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά. 

Ο Έλληνας τενίστας που ζει μαζί με την οικογένεια του στη Νίκαια της Γαλλίας και συνεχίζει όπως μπορεί να γυμνάζεται μίλησε για τη ζωή του στις ημέρες του κορονοϊού αλλά και το… αύριο.

Αφού μίλησε για την πανδημία και συμβούλεψε τον κόσμο να μένει μέσα στο σπίτι σημείωσε για το τένις και την εξάρτηση του: «Ποτέ δεν ήμουν 100% εξαρτημένος από το τένις. Βεβαίως αυτή είναι η δουλειά μου αλλά πάντα είχα plan B και plan C τα οποία και μου δίνουν μεγάλη χαρά. Μπορεί να μην παίζω τένις τώρα, αλλά κάνω άλλα πράγματα». 

Εν συνεχεία τόνισε πως ξυπνάει χαρούμενος αφού δεν έχει ευθύνες: «Δεν έχω να κυνηγήσω κάποιον στόχο. Όλα είναι σε παύση αλλά προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε μέρα! Ξυπνάω κάθε μέρα χαρούμενος γιατί δεν έχω ευθύνες. Μου λείπει βέβαια ο ανταγωνισμός αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά. Βέβαια, μας λείπουν οι παρέες και οι φίλοι μας αλλά τώρα δεν είναι ο καιρός για αυτό. Ήξερα ότι είμαι κοινωνικός αλλά μόνο τώρα καταλαβαίνω πόσο μου λείπει η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους. Έχω έρθει πιο κοντά με την οικογένειά μου όμως».

Τώρα όσο αφορά το … αύριο είπε: «Είμαι εκ φύσεως εξωστρεφής και αυτό με ενοχλεί. Αλλά πρέπει να πάρουμε την όλη κατάσταση πολύ σοβαρά. Θα δημιουργηθεί σύντομα ένα νέο αισιόδοξο μέλλον για όλους. Να μείνετε ασφαλείς».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy