Έφτασε η τρίτη παρτίδα βοήθειας από την Κίνα

Παραλαβή εξοπλισμού και αναλωσίμων από την Κίνα. 

Στην Κύπρο έφθασε βράδυ Πέμπτης (16/04) η 3η παρτίδα με περίπου 7 τόνους εξοπλισμό και αναλώσιμα από την Κίνα. Μέρος της παρτίδας αποτελεί δωρεά της Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, την οποία ευχαριστούμε για την προσφορά της, που συμβάλλει στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κύπρος για την καταπολέμηση του ιού COVID-19.

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει επίσης θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και την εταιρεία ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών που χορήγησαν στο πλαίσιο δωρεάς, τις τρεις πτήσεις προς την Κυπριακή Δημοκρατία, όσο και για την εκ νέου ανακοίνωση της εν λόγω εταιρείας, για παραχώρηση ακόμη δύο δωρεάν πτήσεων, για σκοπούς μεταφοράς  εξοπλισμών και αναλωσίμων για αντιμετώπιση της νόσου COVID-19. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας.

Στη νέα παραλαβή περιλαμβάνονται χειρουργικές μάσκες, καθώς και μάσκες υψηλής προστασίας, swaps για τη δειγματοληψία και ολόσωμες προστατευτικές στολές, τα οποία θα μεταφερθούν άμεσα για χρήση από τους επαγγελματίες υγείας.

Φωτογραφίες:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy