“O Ντούσαν Κέρκεζ είναι άξιος συγχαρητηρίων”

Στον Super Sport FM 104.0, μίλησε σήμερα(16/4) ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Σίμος Κρασσάς.

Τι ανέφερε:

«Έχουμε μπει σε μια ρουτίνα του κορωνοϊού και ο καθένας πρέπει να προσαρμοστεί. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι με αυτό. Ο κόσμος είναι επιφυλακτικός, αλλά πρέπει να υπάρχει η αισιοδοξία».

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Ήμουν πολύ τυχερός που ήμουν συμπαίκτης και αντίπαλος με κάποιους σπουδαίους παίκτες. Τον Ζιντάν, τον Ριβάλντο, τον  Τζιοβάνι, τον Ροναλντίνιο. Ήταν προσωπικότητες με ένα διαφορετικό ύφος και χαρακτήρα».

Για τη σύγκριση με την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΛ σε σχέση με την δεκαετία του 90: «Το παζλ έχει σπάσει, έχει πάρει άλλη κατεύθυνση. Η ΑΕΛ όμως θα είναι πάντα μια μεγάλη δύναμη και θα εμπνέει κόσμο. Είναι μια μεγάλη μάζα. Η ΑΕΛ είναι ιστορία. Έζησα όλη την ΑΕΛ μέχρι σήμερα με πολλές αλλαγές. Όταν επέστρεψα υπήρχαν συμβόλαια με 17.000 λίρες το μήνα και οι φανέλες που φορούσαμε ήταν μια χρήσης. Δεν είχαμε γραφεία».

Για την πορεία της ΑΕΛ, τα τελευταία χρόνια με τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο: «Είμαι έκπληκτος γιατί η ΑΕΛ έχει κάποια εσωτερικά προβλήματα. Είμαι όμως ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας. Μιλώ με τα παιδιά, τους προπονητές και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω, πάντα με το τι γνωρίζω. Η ΑΕΛ δείχνει ένα πρωταγωνιστικό πρόσωπο και αυτό είναι το περίεργο. Δεν το περίμενα γιατί δεν είχε την υποστήριξη του κόσμου. O Ντούσαν Κέρκεζ είναι άξιος συγχαρητηρίων. Μπορεί να συνεχίσει και να βελτιωθεί».

Αν θεωρεί ότι θα συνεχίσει: «Δεν εξαρτάται από τον ίδιο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy