Όταν ο Ενσούε «κάρφωσε» τον Γκουαρτιόλα μέσα στο «Καμπ Νου»(video)!

Στις 3 Οκτωβρίου 2010 ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Εμίλιο Νσούε σημείωσε ένα γκολ το οποίο θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και θα το διηγείται στα εγγόνια του με μεγάλο καμάρι και υπερηφάνεια!
Εννέα λοιπόν χρόνια πριν, η ομάδα του Νσούε, Μαγιόρκα, αγωνιζόταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της La Liga, κόντρα στην μεγάλη Μπαρτσελόνα του Μέσσι μέσα στο μεγαλοπρεπέστατο «Καμπ Νου» που ήταν σχεδόν κατάμεστο από 80,000 οπαδούς των «μπλαουγκράνα»!

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με το Μέσσι με 1-0 όμως λίγο πριν τη λήξη του Α’ ημιχρόνου στο 43’ ο Εμίλιο Νσούε, εκμεταλλευόμενος το καλοκτυπημένο κόρνερ του Γκούζμαν, με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε στον αέρα, Μιλίτο και Πικέ, καρφώνοντας το Βαλτέζ, παγώνοντας το «Καμπ Νου» και προβληματίζοντας τον προπονητή της Μπάρτσα Πεπέ Γκουαρτιόλα!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο αγώνας έληξε τελικά 1-1 και συμπαίκτες του Νσούε στην Μαγιόρκα, ήταν οι γνώριμοι μας από τη θητεία τους στην Κύπρο σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, Καβενάγκι και Ζοάο Βίκτορ αντίστοιχα!

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy