Προδρόμου: Καταβλήθηκε σε 9282 δικαιούχους το επίδομα των 750 ευρώ

Μέχρι σήμερα έχει καταβληθεί το έκτακτο επίδομα ύψους €750 σε 9.282 δικαιούχους φοιτητές/τριες, δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου.  

Το έκτακτο φοιτητικό επίδομα ύψους €750 το δικαιούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που παρέμειναν στις χώρες σπουδών τους μετά την 21η Μαρτίου 2020 – ημέρα κατά την οποία ανεστάλησαν οι πτήσεις- και έχουν καταχωρήσει ή καταχωρούν ηλεκτρονικά αίτηση στην ειδική πλατφόρμα της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας, στον Ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας, στη βάση δικαιολογητικών που αποδεικνύουν τη φοίτησή τους. Το επίδομα θα χορηγείται σε όσους αιτητές/αιτήτριες εγκρίνονται, με πληρωμή απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομος Προδρόμου, είπε ότι από τις 14.823 αιτήσεις που έχουν καταχωρηθεί στην ειδική πλατφόρμα για το επίδομα των €750, μέχρι σήμερα έχει γίνει πληρωμή σε 9.282 δικαιούχους.

Σημείωσε ότι συνεχίζονται οι πληρωμές και θα διεκπεραιωθούν σύντομα.

Ο κ. Προδρόμου ανέφερε, επίσης, ότι αιτήσεις μπορούν να καταχωρούνται μέχρι τις 22 Απριλίου 2020.

Στο μεταξύ, για τις υπόλοιπες 5.541 αιτήσεις από τις 14.823 που καταχωρήθηκαν συνεχίζονται οι έλεγχοι και μόλις ολοκληρωθούν θα γίνεται η πληρωμή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy