Ανακάλυψαν «γιάφκες» με ξύλα έτοιμα για λαμπρατζιά στο Στρόβολο

Συνεχίζονται τα κρούσματα ανευθυνότητας από μερίδα πολιτών, αφού παρά την απαγόρευση της Κυβέρνησης για πραγματοποίηση του εθίμου της λαμπρατζιάς, κάποιοι συνεχίζουν να μαζεύουν ξύλα.

Αψηφώντας τις εκκλήσεις των ειδικών και της Κυβέρνησης για περιορισμό, κάποιοι αποφάσισαν να ετοιμαστούν για το κάψιμο του Ιούδα, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και συνέχισαν να μαζεύουν ξύλα για τη λαμπρατζιά, παρά τη σχετική απαγόρευση. Μάλιστα, αποφάσισαν να τα κρύψουν, ώστε να μην τους εντοπίσουν οι αρμόδιοι. Ωστόσο, τους γύρισε μπούμεραγκ, αφού τα ξύλα εντοπίστηκαν από συνεργεία του Δήμου Στροβόλου.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Στροβόλου, τα συνεργεία του δήμου, σε συνεργασία με την Αστυνομία, εντόπισαν τους κρυμμένους σωρούς από ξύλα. Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε πως πρόκειται για πάλι εικόνες ντροπής.

«Μερικοί δεν έλαβαν το μήνυμα πως πρέπει να αυτοπεριοριστούν για την ασφάλεια όλων μας. Κρίμα», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Η Αστυνομία, παράλληλα, εντατικοποιεί τους ελέγχους της, ενόψει των ημερών του Πάσχα, ενώ διαμηνύει πως δεν θα χαριστεί σε κανένα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy