Οργισμένη ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ: “Εμείς θα σας κάνουμε την απονομή, ελάτε…”

Με μια ανακοίνωση που ξεχειλίζει οργή οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ ενημερώνουν ότι περιμένουν την πρεμιέρα των play off: «Αδιαφορούμε για τα διαγγέλματα. Ελάτε, την απονομή θα την κάνουμε εμείς».

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την γνωστοποίηση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ πήραν θέση, προχωρώντας στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά και την οριστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που αποφάσισε να μην λάβει απόφαση, να μην εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, αλλά να αποδεχτεί το πόρισμα της στημένης επιτροπής των Αυγενάκη, Μητσοτάκη, και του πρωθυπουργού της χώρας Μαρινάκη, και παρά το γεγονός πως βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, είμαστε έτοιμοι και δηλώνουμε την πρόθεση μας να υποδεχτούμε μετά βαΐων και κλάδων την ομάδα του Έλληνα Εσκομπάρ, την πρώτη αγωνιστική των φετινών play off.

Αδιαφορούμε πλήρως για το αν το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο ή χωρίς, αδιαφορούμε πλήρως για τις προτροπές μιας απόλυτα εξαρτημένης κυβέρνησης, αδιαφορούμε πλήρως για τα διαγγέλματα του εντολοδόχου πρωθυπουργού και των όμοιων του.

Η ζωή μας είναι ταγμένη στα τέσσερα γράμματα, και καμιά πανδημία δεν είναι ικανή να μας αποτρέψει από την υπεράσπισή τους.

Απαιτούμε την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να υποδεχτούμε τις π… του πειραιά, όπως τους αρμόζει.

Την φετινή απονομή, θα την κάνουμε εμείς…».

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy