Διπλασιασμό στα πρόστιμα στην Ελλάδα για άσκοπες μετακινήσεις

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των προστίμων για όλες τις άσκοπες μετακινήσεις και τον αυστηρότερο έλεγχο στις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις! Ακόμη πιο βαριές οι… καμπάνες για τις άσκοπες μετακινήσεις!

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς τη Μεγάλη Πέμπτη, επιβεβαιώνοντας, ουσιαστικά, τις πληροφορίες που υπήρχαν, από το Μεγάλο Σάββατο στις 21:00 ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα επεκτείνονται σε όλη τη χώρα τα μέτρα για την απαγόρευση κυκλοφορίας και διπλασιάζεται το πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση στα 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων για τον οδηγό, συν 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε, δε, πως θα γίνονται σαρωτικοί έλεγχοι για τον κωδικό 4 -κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, όσοι δηλώνουν ότι θα μετακινηθούν για αυτή την αιτία θα ελέγχονται ενδελεχώς. Η παράνομη χρήση της εν λόγω μετακίνησης θα συνεπάγεται με πρόστιμο 400 ευρώ, ενώ για όσους είναι σε αυτοκίνητο θα τιμωρείται με 150 ευρώ ο συνοδηγός και θα αφαιρούνται πινακίδες.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy