50-50 οι πιθανότητες παραμονής του Πέδρο, ενδιαφέρον απο άλλες ομάδες

Το συμβόλαιο του Ζοάο Πέδρο λήγει το καλοκαίρι και οι πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου στον Απόλλωνα είναι στο 50-50.

Σε δηλώσεις του προ ημερών ο Φανουρίος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, λέγοντας πως επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να παραμείνει ο Πορτογάλος στην Λεμεσό όμως το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά η διοίκηση.

Την επιθυμία του να παραμείνει εξέφρασε και ο Πέδρο σε συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών μέσω του instagram, στον André Marques παλαίμαχο άσο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Μoreirense.

Αυτό που μαθαίνουμε όμως είναι πως τον Πορτογάλο άσσο έχουν προσεγγίσει ομάδες από το νησί μας καθώς και ομάδες τις πατρίδας του.

Ο Ζοάο το Μάιο κλείνει τα 34 και θα ψάξει να βρει το καλύτερο συμβόλαιο για αυτόν, αφού θα είναι και το τελευταίο του.

Θέληση υπάρχει αλλά στην μέση είναι και τα λεφτά, αν τα σκάσει ο πρόεδρος των “γαλάζιων” τότε ίσως παραμείνει αν όχι τότε μπορεί να τον δούμε να αγωνίζεται με τα χρώματα άλλης ομάδας του νησιού ή να την κάνει για την πατρίδα του μετά από 5 χρόνια στο νησί μας και τον Απόλλωνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy