“Στόχος μου να παίξω στη Λάτσιο, μου λείπει η οικογένεια μου

Σε ιταλικό μέσο μίλησε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός της Σαλερνιτάνα Ανδρέας Καρώ, δανεικός από την Λάτσιο, πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

 Διαβάστε τι δήλωσε:

“Μου λείπει η οικογένεια μου, η σύντροφος μου, η ομάδα, η ζωή που ζούσα πριν από αυτή την παράλογη κατάσταση. Η προπόνηση, το γήπεδο, η ζωή στα αποδυτήρια. Μου λείπει αυτό που έκανα, να παίζω ποδόσφαιρο.”

“Ελπίζω αν επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό. Επίσης τα παιχνίδια πρέπει να παιχτούν. Προς το παρών προπονούμαστε από το σπίτι. Αν υπάρξει μεγαλύτερο διάστημα θα υπάρξει και ψυχολογικό θέμα”

“Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μου. Είναι από τις καλύτερες του τουρνουά. Είχαμε παιχνίδια που δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Θα μπορούσαμε να κάναμε καλύτερο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Το πρωτάθλημα είναι ισορροπημένο και δύσκολο”

“Ο στόχος μου είναι να φτάσω ψηλότερα με την Σαλερνιτάνα. Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο. Θα ήθελα να αγωνιστώ στην Λάτσιο. Είναι ένας στόχος για το μέλλον”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy