Πάμε για δικαστική διαμάχη Φαίδωνα με Πατσαλή

Ενώπιον των νομικών της συμβούλων έχει θέσει η εταιρεία NIPD Genetics «τις παραπλανητικές και συκοφαντικές», όπως αναφέρει δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, για τον Γενικό Διευθυντή της, Φίλιππο Πατσαλή, «ώστε να προβούν στους ανάλογους χειρισμούς» ενώ «για σκοπούς προστασίας του ονόματος και της φήμης της ιδίας και των συνεργατών της, επιφυλάσσεται των νομικών της δικαιωμάτων».

Σε ανακοίνωσή της η NIPD Genetics αναφέρει, επίσης, ότι «με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουμε πως ο Δήμαρχος Πάφου έχει εξαπολύσει εναντίον της εταιρείας μας εκστρατεία συκοφάντησης, προχωρώντας σε ανακριβείς ισχυρισμούς και αφήνοντας αιχμές για αισχροκέρδεια όσον αφορά το ύψος της χρέωσης των εξετάσεων που διενεργούμε για τον κορωνοϊό».

Προσθέτει ότι «ο ίδιος ο Δήμαρχος Πάφου ήταν ενήμερος για το κόστος των εξετάσεων, το οποίο είχε εξαρχής συμφωνηθεί με το Υπουργείο Υγείας και το εν λόγω κόστος ισχύει για όλες τις εταιρείες και τα κλινικά εργαστήρια».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της NIPD Genetics «ο Δήμαρχος Πάφου, προχώρησε επίσης και σε άλλες εντελώς αβάσιμες και απαράδεκτες αναφορές, για τις οποίες επιλέγουμε, συνειδητά με υπευθυνότητα και πλήρη αντίληψη της κρισιμότητας των στιγμών που διανύουμε, να μην εμπλακούμε σε δημόσιο διάλογο μαζί του, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση».

«Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε την επιστημονική επάρκεια, την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων μας που απολαμβάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης της επιστημονικής κοινότητας και των πελατών μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια», συνεχίζει.

Η NIPD Genetics αναφέρει «ότι βρέθηκε από την αρχή στην πρώτη γραμμή ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19, διαθέτοντας επιστημονικό προσωπικό, τεχνογνωσία και πόρους για την αντιμετώπισή της».

Διαβεβαιώνει ότι «με σεβασμό προς τους συνεργάτες μας που αυτή την ώρα δίνουν μία πραγματική  μάχη, δεν πρόκειται  να εμπλακούμε σε ανούσιες συζητήσεις, ελπίζαμε μόνο ότι τέτοιες κρίσιμες στιγμές, κάποιοι θα άφηναν κατά μέρος τις πρακτικές λαϊκισμού και εντυπωσιασμού».

Πηγή: ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy