Τους έπιασαν να παίζουν ποδόσφαιρο-Επιτέθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο αστυνομικούς

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα και τέθηκαν υπό κράτηση, τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, επίθεσης εναντίον Αστυνομικών και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παρεμπόδιση αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του και άλλα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7 χθες το απόγευμα δύο μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν δεκαπέντε πρόσωπα να παίζουν ποδόσφαιρο στην παλιά Λευκωσία.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 27 ετών, για έλεγχο στη βάση των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Ο 20χρονος φέρεται να αντέδρασε στον έλεγχο και να επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού, κτυπώντας τον στο χέρι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη. Ταυτόχρονα, ο 27χρονος φέρεται να έσπρωξε τον δεύτερο αστυνομικό, προβάλλοντας αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Παράλληλα, άλλα δύο πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, ηλικίας 20 και 28 χρόνων, φέρονται να προσπάθησαν να βοηθήσουν τους δύο πιο πάνω να διαφύγουν της σύλληψης.

Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις και τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι δύο αστυνομικοί που δέχθηκαν την επίθεση, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy