Μαραντόνα τζούνιορ: «Τεράστιος ο Μέσι, αλλά ο πατέρας μου είναι το ποδόσφαιρο»

Με απόλυτο σεβασμό μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι ο γιος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σχολιάζοντας μάλιστα πως κάθε φορά που ακούει αρνητική κριτική προς τον αστέρα της Μπαρτσελόνα για όσα δεν καταφέρνει να πετύχει στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, τον στηρίζει! «Είναι τεράστιος, αλλά ο πατέρας μου είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο» τόνισε ο Μαραντόνα τζούνιορ…

Ο γιος του μεγάλου Ντιέγκο, παρά το γεγονός πως δεν απήλαυσε από μικρός την αποδοχή του πατέρα του και έπρεπε να περάσουν αρκετά χρόνια και αρκετά κύματα για να τα βρουν οι δυο τους, πάντοτε αναγνώριζε και συνεχίζει να τιμά το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του πατέρα του.

«Ο Μέσι είναι τεράστιος στο ποδόσφαιρο, αλλά ο πατέρας μου είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αγαπώ τον Μέσι περισσότερο από τον Κριστιάνο και η αλήθεια είναι ότι τσακώνομαι όταν ακούω να “επιτίθενται” στον Μέσι. Κάθε φορά λέω “αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο”. Δεν χρειάζεται να κατακτήσει Μουντιάλ με την Αργεντινή για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Θεωρώ πως όλοι μας στο τέλος δεν θα πρέπει να τον κρίνουμε, αλλά να του είμαστε ευγνώμονες για όσα μας έκανε να νιώσουμε βλέποντάς τον να να παίζει. 

Όσο για το Top-3 μου, είναι ο Μέσι, ο πατέρας μου και ο Γιόχαν Κρόιφ. Ούτε ο Πελέ, ούτε κάποιος άλλος. Γιατί μαζί με τον Μέσι και τον πατέρα μου, ο Κρόιφ είναι εκείνος που πρόσφερε κάτι καινούργιο στο ποδόσφαιρο, ως παίκτης και ως προπονητής» ήταν τα λόγια του γιου του Μαραντόνα στην AS.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy