Μάριος Στρουγκάρεβιτς: «Προτεραιότητά μου είναι η Εθνική ομάδα – Θέλω να παίξω στο εξωτερικό»

Ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του κυπριακού βόλεϊ είναι ο 21χρονος κεντρικός της Ανόρθωσης Μάριος Στρουγκάρεβιτς. Ο νεαρός ο οποίος την τελευταία διετία αποτελεί βασικό στέλεχος της  «Μεγάλης Κυρίας» αποτελεί ένα από τα νέα αστέρια της Εθνικής ομάδας που προβαίνει σε ριζική ανανέωση  μπολιάζοντας ταλέντα στις τάξεις της.

Ο Μάριος αποκαλύπτεται στην ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy και δηλώνει ποιο είναι το μεγάλο του όνειρο.

Όπως είναι φυσικό ο Στρουγκάρεβιτς μιλά πρώτα για τη διακοπή του πρωταθλήματος. «Σαφώς, μας στενοχώρησε η διακοπή του πρωταθλήματος ειδικά εμάς ως Ανόρθωση που είχαμε μια πολύ καλή σεζόν. ΄Όμως, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό δεν υπήρχε άλλη λύση».

Σχολιάζοντας την πορεία της Ανόρθωσης ο Μάριος λέει: «Η ομάδα τη φετινή χρονιά έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τεράστια προοπτική». Το νούμερο «6» της «Μεγάλης Κυρίας» αναφέρει ότι «διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα άνκαι είχαμε το μειονέκτημα από την Ομόνοια στις νίκες 0-2. Ωστόσο, την αποκλείσαμε στο Κύπελλο και θέλαμε να πάμε στον Τελικό για να το κατακτήσουμε».

Ο Στρουγκάρεβιτς μπορεί να κρίνει τον εαυτό του, ο ίδιος λέει στην ιστοσελίδα μας: «Τα τελευταία χρόνια είμαι βασικό στέλεχος της Ανόρθωσης όμως μπορώ και να παίξω καλύτερα. Αυτός θα είναι ο στόχος μου κάθε χρόνο να βελτιώνομαι σαν πετοσφαιριστής».

Το όνειρο του εξωτερικού

Ποιο είναι το μεγάλο όνειρο του Μάριου Στρουγκάρεβιτς; «Σαφώς να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει να έχω καλές εμφανίσεις με την ομάδα μου όπου μέσα από το καλό του συνόλου θα διακριθώ σε ατομικό επίπεδο».

Η Εθνική κάνει ανανέωση με τον Jorge Canestrscci στο τιμόνι της και ο Μάριος αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της. Ο Στρουγκάρεβιτς λέει: «Ναι, η Εθνική κάνει ανανέωση και αυτό είναι καλό. Στους αγώνες των ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου δείξαμε πόσο καλό ταλέντο διαθέτει η ομάδα μας. Προτεραιότητα για μένα είναι η Εθνική ομάδα και αυτό είναι ο στόχος μου να είμαι ενεργό μέλος της ομάδας μας».

Ο Στρουγκάρεβιτς σχολιάζει και την αβεβαιότητα των υποχρεώσεων της Εθνικής τον ερχόμενο Αύγουστο, όπως αναφέρει: «Όντως, λόγω του κορωνοϊού δεν γνωρίζουμε εάν θα αγωνιστούμε φέτος. Πάντως, συνομίλησα με το τεχνικό τιμ  και μου είπαν  ότι με έχουν στα πλάνα τους».

Πώς «σκοτώνει» τις ώρες του ο Μάριος στην περίοδο της καραντίνας, γυμνάζεται; «Ναι, γυμνάζομαι ατομικά, ενώ εξασφαλίσαμε πρόγραμμα από τον προπονητή μας τον κ. Κώστα Χριστοφιδέλη και τον γυμναστή της ομάδας για να διατηρηθούμε σε καλή φυσική κατάσταση».

Ποιο είναι το μήνυμα του Μάριου Στρουγκάρεβιτς με αφορμή τον κορωνοϊό; Ο εξελίξιμος πετοσφαιριστής λέει: «Μα τι άλλο παρά να μείνουμε σπίτι, να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών για να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy