Απόλλων και Stoiximan προσφέρουν αριθμό μασκών και προστατευτικών ασπίδων προσώπου

Κίνηση προσφοράς από τον Απόλλωνα που σε συνεργασία με την εταιρεία Stoiximan, πρόσφερε μάσκες και ασπίδες προσώπου στο Γ.Ν Λεμεσού.

Η ανάρτηση του Απόλλωνα:

👨‍⚕👩‍⚕ Για τους ήρωες της πρώτης γραμμής! 👏

Στις δύσκολες αυτές μέρες που περνά ο τόπος μας, η σκέψη μας επικεντρώνεται στους ηλικιωμένους μας και στις ευάλωτες ομάδες. Φύλακες άγγελοι γι’ αυτούς και για όλους όσους δοκιμάζονται στα νοσοκομεία μας, είναι οι ιατροί και οι νοσηλευτές μας, οι πραγματικοί ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στην πανδημία και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να μας προστατεύουν, θέτοντας καθημερινά τη δική τους ζωή σε κίνδυνο.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης, η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, πρόσφερε στο προσωπικό του αιματολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Λεμεσού, αριθμό μασκών – προστατευτικών ασπίδων προσώπου, μαζί με την αγάπη, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας.

Αυτή η κίνηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Απόλλωνα και σε συνέχεια της πρόσφατης χρηματικής εισφοράς προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρεία Stoiximan Cyprus.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους ιατρούς και νοσηλευτές μας, υπομονή σε όλο τον κόσμο και σύντομα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δοκιμασία. #ΜένουμεΣπίτι και #ΘαΤαΚαταφέρουμε!

#ApollonFC #ApollonCSR #StayHome Supporter of Each Other #ThankYou 👨‍⚕👩‍⚕

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy