Απειλεί με δικαστήρια εάν ακυρωθεί η σεζόν

Κόντρα στη Γιουβέντους, η Λάτσιο επιμένει ότι η σεζόν πρέπει να ολοκληρωθεί στα γήπεδα και ότι εάν δεν συμβεί αυτό, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Βρίσκεται στο -1 από τη Γιουβέντους και διεκδικεί το σκουντέτο για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια. Ωστόσο, η Λάτσιο βλέπει την κρίση του κορονοϊού να της στέκεται εμπόδιο στο όνειρο της κατάκτησης του τίτλου της Serie A και δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Με επίσημη ανακοίνωσή της, προανήγγειλε ότι θα φτάσει ακόμα και στα πολιτικά δικαστήρια, σε περίπτωση που ακυρωθεί η σεζόν.

«Ελπίζουμε ότι το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ποιος θα βρεθεί στον Παράδεισο και ποιος στην Κόλαση, να κριθεί αποκλειστικά στο γήπεδο. Σε περίπτωση που η σεζόν δεν ολοκληρωθεί όπως πρέπει, θα προσφύγουμε στα δικαστήρια», ήταν η τοποθέτηση των Λατσιάλι, με τη Γιουβέντους και άλλα clubs του Καμπιονάττο να θεωρούν ότι εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19 δεν πρέπει να παιχτεί ποδόσφαιρο για φέτος.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy