Βροχές την Μ. Πέμπτη, ακολουθεί σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας με 30άρια

Ο ηλιόλουστος και σχετικά θερμός καιρός συνεχίζει και σήμερα Μ. Τρίτη ενώ από αύριο Μ. Τετάρτη αναμένεται αύξηση των νεφώσεων, με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως λίγο πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Παράλληλα, αραιή σκόνη θα επηρεάσει την περιοχή μας, με τα επίπεδα της στην επιφάνεια να κυμαίνονται κυρίως σε χαμηλά.

Την Μ. Πέμπτη, παρατηρούνται πιθανότητες βροχής σε όλες τις περιοχές, ωστόσο τα φαινόμενα θα είναι τοπικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση για να κυμανθεί γύρω στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Από την Μ. Παρασκευή μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας όπου τελειώνει η πρόγνωση, ο καιρός αναμένεται να είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά/ημιορεινά, όπου θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα. Οι θερμοκρασίες από την Μ. Παρασκευή θα σημειώσουν σταδιακή αισθητή άνοδο, φτάνοντας και ξεπερνώντας τους 30 βαθμούς Κελσίου σε εσωτερικά πεδινά τμήματα του νησιού.

ΠΗΓΗ: kitasweather.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy