Φοιτητές και εγκλωβισμένοι Κύπριοι επιστρέφουν με δύο ακόμη πτήσεις από εξωτερικό

183

Δύο αφίξεις και μία αναχώρηση από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιούνται σήμερα, μεταφέροντας επιβάτες από και προς την Κύπρο, που εγκλωβίστηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 10 το πρωί αναμένεται να απογειωθεί πτήση της Cyprus Airways για την Αθήνα, η οποία θα μεταφέρει 75 περίπου επιβάτες.

Από την Αθήνα αναμένεται να προσγειωθεί γύρω στις 14.20 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας πτήση της Cyprus Airways από την Αθήνα, μεταφέροντας 120 περίπου επιβάτες.

Εξάλλου πτήση της Aegean Airways από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 17 το απόγευμα, μεταφέροντας 116 περίπου επιβάτες.

Σημειώνεται ότι με τις συγκεκριμένες πτήσεις επιστρέφουν στην Κύπρο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στο εξωτερικό όπου είχαν μεταβεί για επαγγελματικούς, προσωπικούς ή ιατρικούς λόγους και φοιτητές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Πηγή ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy