ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: Εκβιάζει ο κ. Νεοφυτίδης, προκαλούμε και εμείς τα σωματεία και τον ΠΑΣΠ

Μιλώντας σήμερα(14/4) στον sports 1 ο Ανδρέας Σοφοκλέους, πρόεδρος της ΑΕΛ αναφέρθηκε στις αντιπαραθέσεις που εχουν δημιουργηθεί σχετικά με τους μισθούς των ποδοσφαιριστών, και την πρόταση της ΚΟΠ.

Κάποιες από τις τοποθετήσεις του:

“Πρέπει να κάτσουμε να δούμε το μέλλον του ποδοσφαίρου. Αν αυτό μας ενδιαφέρει, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα”.

“Η ανακοίνωση είναι κοινή γραμμή όλων. Είμαστε μέλη της ΚΟΠ. Αυτή είναι η πρόταση της ΚΟΠ και των σωματείων. Ο ΠΑΣΠ αν έχει τη διάθεση να διαβουλευτεί μαζί με την ΚΟΠ να αφήσει τα ΜΜΕ και της ανακοινώσεις και να κάτσει να μιλήσει με την ΚΟΠ. Νομίζω θα βρεθεί λύση. Αν δεν υπάρχει καλή διάθεση και είναι ώρα να σηκώσουμε λάβαρα Τσε Γκεβάρα είναι άλλο θέμα”.

”Οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν λεφτά από την αναστολή εργασιών. Αυτό το ξεχνούν. Οι παίκτες θα πάρουν επίδομα από το Υπουργείο Εργασίας, όπως θα πάρει ο κόσμος όλος. Είναι ντροπή να μιλούμε στον αέρα όταν υπάρχουν συνάνθρωποι μας που παίρνουν μισθό 900, 1000, 2000 ευρώ. Καλύτερα να μην τα συζητούμε αυτά. Προκαλούμε και εμείς τα σωματεία και ο ΠΑΣΠ. Καλύτερα να μαζευτούμε να συζητήσουμε τα του ποδοσφαίρου χωρίς να χρησιμοποιούμε τα ΜΜΕ”.

“Ο κύριος Νεοφυτίδης εκπροσωπεί ότι θέλει. Εγώ μπορώ να πω οτι εκπροσωπεί και πολλά άλλα πράγματα. Αν εκπροσωπεί τους παίκτες, αυτό που έχει να κάνει είναι να έρθει να κάτσουμε στο τραπέζι και να συζητήσουμε. Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι τρίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Το χτύπημα είναι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πριν τον ιό υπήρχαν άλλες οικονομικές δυνατότητες. Μετά το ιό είναι διαφορετικές οι δυνατότητες. Μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι. Κάποιοι ενδιαφέρονται μόνο για το σήμερα”.

“Ο κύριος Νεοφυτίδης χρησιμοποιεί εκβιασμό, ότι οι παίκτες δεν θα το αποδεχτούν και δεν θα αγωνιστούν. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, ρωτήστε τον ίδιο. Αν σε μια ομάδα δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, θα κάνουν προσφυγές και η ομάδα πτωχεύσει. Θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές ο Νεοφυτίδης έτσι; Απλά θα προκαλέσουν προβλήματα στους υπόλοιπους”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy