Σκέψεις της UEFA για Final-8 στο Champions League!

154

Η Mundo Deportivo αποκάλυψε πως η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο για τη διεξαγωγή ενός Final-8 στο φετινό Champions League.

Η κρίση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει ασφυξία στο καλεντάρι των ομοσπονδιών, που αναζητούν τρόπους για να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις τους.

Όπως αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, οι άνθρωποι της UEFA εξετάζουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός Final-8 στο φετινό Champions League.

Αυτή η πρόταση έπεσε στο τραπέζι με στόχο να μην πιεστεί ιδιαίτερα και το πρόγραμμα της επόμενης περιόδου, αφού πλέον δεν υπάρχουν και πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες.

Στο δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου τονίζεται πως στην περίπτωση που προχωρήσει αυτό το σενάριο, τότε η εν λόγω διοργάνωση θα λάβει χώρα σε μία πόλη, με την Κωνσταντινούπολη (σ.σ. έδρα του φετινού τελικού) να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση θα προκύψουν αντιδράσεις από τα τηλεοπτικά δίκτυα, αφού θα μειωθούν οι αγώνες που θα μεταδώσουν, κάτι που συνεπάγεται λιγότερα έσοδα από διαφημίσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy