Θετικός στον κορωνοϊό ο οδηγός του Υφυπουργού Τουρισμού, αρνητικός ο Υφυπουργός

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στο Υφυπουργείο Τουρισμού και αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον αστυνομικό, οδηγό του Υφυπουργού, και αμέσως δόθηκαν οδηγίες για απολύμανση του χώρου. Από την πρώτη στιγμή έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης, ενώ ενημερώθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Παράλληλα, σε εξετάσεις αναμένεται να υποβληθεί και ο ίδιος ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Πέρδιος. Για το κρούσμα είναι ενήμερο και το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ κάποια από τα άτομα που εργάζονται εκεί αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές από το Υφυπουργείο, αμέσως μετά τον εντοπισμό θετικού περιστατικού, το προσωπικό που ήρθε σε επαφή με τον ασθενή, υποβλήθηκε σε δειγματοληψία για τη διενέργεια τεστ.

Σε εξέταση υποβλήθηκε και ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, όσοι ήρθαν σε επαφή με το περιστατικό θα τεθούν σε αυτοπεριορισμό και αυτοπαρακολούθηση ως οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Το κτήριο του Υφυπουργείου σήμερα παρέμεινε κλειστό και έγινε η απαραίτητη απολύμανση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy