Η ανακοίνωση των φούρνων Ζορπά για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Στο ίδιο σπίτι διαμένουν οι δώδεκα εργαζόμενοι σε μονάδα παραγωγής σε αρτοποιείο, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ανέφερε ο υπουργός Υγείας, σημειώνοντας πως έχει αρχίσει ήδη η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε, οι δώδεκα που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μένουν στο ίδιο σπίτι και όταν μολύνθηκε ο ένας, μεταδόθηκε η ασθένεια στους άλλους. Όπως τόνισε ο κ. Ιωάννου, αμέσως στάλθηκε διάταγμα για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του καταστήματος και άμεση απολύμανση του χώρου.

Παράλληλα, η εταιρεία θα πρέπει να υποβάλει σε εξέταση όλους τους εργαζόμενους της, ενώ θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση προσωπικού στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Η ανακοίνωση του Ζορπά

Ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαιώνει την παρουσία κρουσμάτων σε υποκαταστήματά τους, εξέδωσαν οι φούρνοι Ζορπά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, έχουν εντοπιστεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αραδίππου, συγκεκριμένος αριθμός κρουσμάτων. Όπως αναφέρεται, έχουν τεθεί σε υποχρεωτικό περιορισμό και τυγχάνουν ιατρικής παρακολούθησης και φροντίδας, ενώ έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Παράλληλα, σε εξετάσεις έχουν υποβληθεί και όλοι οι εργαζόμενοι που εργάζονταν στη συγκεκριμένη ομάδα και θα επιστρέψουν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στις εργασίες τους όταν διαπιστωθεί πως είναι αρνητικοί στον ιό. Τονίζεται στην ανακοίνωση, πως οι εγκαταστάσεις έχουν απολυμανθεί από εξειδικευμένο συνεργείο και λειτουργούν κανονικά με τους πιο αυστηρούς ελέγχους.

Αυτούσια η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η προστασία και η ασφάλεια των πελατών και των συναδέλφων μας υπήρξε ανέκαθεν κορυφαία προτεραιότητα της Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ. Με τον εντοπισμό των πρώτων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, εφαρμόσαμε τόσο στις μονάδες παραγωγής όσο και στα καταστήματά μας σε όλη την Κύπρο, πολύ αυστηρά και προληπτικά μέτρα. Όλα τα μέτρα τυγχάνουν συνεχούς παρακολούθησης και αξιολόγησης και όπου κρίνεται σκόπιμο, βάσει και των υποδείξεων των ειδικών, αναθεωρούνται και ενισχύονται περαιτέρω.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής, διενεργήσαμε προληπτικά διαγνωστικές εξετάσεις, μέσα από τις οποίες εντοπίστηκε συγκεκριμένος αριθμός κρουσμάτων σε συναδέλφους σε εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Αραδίππου. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι καθώς και όσα άτομα ήρθαν σε επαφή μαζί τους, τέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε καθεστώς υποχρεωτικού περιορισμού και τυγχάνουν ιατρικής παρακολούθησης και φροντίδας. Επιπρόσθετα, μεριμνήσαμε όπως όλοι οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη ομάδα υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις και μόνο εφόσον διαπιστωθεί ότι είναι αρνητικοί στον ιό, θα λάβουν οδηγίες να επιστρέψουν στην εργασία τους. Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις έχουν απολυμανθεί από εξειδικευμένο συνεργείο, έχουν ελεγχθεί και λειτουργούν κανονικά και με τους πιο αυστηρούς ελέγχους.

Η σχέση μας με τους πελάτες μας και την κυπριακή κοινωνία στο σύνολό της βασίζεται όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Έτσι συνεχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε και σε αυτή τη δύσκολη για τον τόπο μας περίοδο. Αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δεδομένα προκύψουν, με πλήρη αίσθηση ευθύνης και χωρίς συμβιβασμούς στα θέματα ποιότητας και ασφάλειας».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy