Έντυπωσιακά πλάνα από την ανακατασκευή του Μπερναμπέου(video)

167

Οι εργάτες της ανακατασκευής του Σαντιάγκο Μπερναμπέου επέστρεψαν τμηματικά την Τρίτη (14/4) στις θέσεις τους και η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε νέα εντυπωσιακά πλάνα από τη μορφή που θα έχει το 2022.

Οι εργασίες ανακατασκευής του Σαντιάγκο Μπερναμπέου είδαν διακοπεί στα τέλη Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο οποίος αφήνει εκατόμβες νεκρών και χιλιάδες κρούσματα καθημερινά στην Ισπανία.

Οι εργάτες από την Τρίτη (14/4) το πρωί επέστρεψαν τμηματικά στις θέσεις τους όπως είχε ανακοινωθεί – τηρώντας τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής –  και η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας έδωσε στη δημοσιότητα νέα πλάνα από τη μορφή που θα έχει το γήπεδό της το 2022 με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι εργασίες, η έναρξη των οποίων έγινε το περασμένο καλοκαίρι, είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν τον Οκτώβριο του 2022 και οι μερένγκες θα ξεκίνησουν την αποπληρώνουν το δάνειο από το επόμενο έτος (2023).

Όπως είναι ήδη γνωστό το νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου θα έχει αναδιπλούμενη οροφή (η οποία θ΄ανοίγει) και μεταλλικό ασημί χρώμα στο εξωτερικό.

Τα νέα πλάνα διάρκειας ενός λεπτού δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου και στις διευκολύνσεις που θα παρέχονται σε μέλη και οπαδούς της ομάδας.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy