Τα 20.000 τεστ για τους παίκτες προκαλούν… οργή

Η Bundesliga κάνει πλάνα επιστροφής μέσα στον Μάιο, αλλά τα 20.000 τεστ για την Covid-19 προκαλούν…οργή στη γερμανική κοινωνία!

Η Bundesliga θέλει να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, το χρονοδιάγραμμα που καταρτίστηκε από τη διοργανώτρια αρχή προβλέπει την επιστροφή του πρωταθλήματος μέχρι τα μέσα Μαΐου, εφ ‘όσον είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η υγεία των παικτών. Γι ‘αυτό, μιλάμε για 20.000 τεστ στις ομάδες που θα μπορούσαν να είναι απαραίτητα για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κοροναϊού, αριθμός που προκαλεί μια σημαντική σύγκρουση στη γερμανική κοινωνία.

Η ιδέα της διάθεσης τέτοιου αριθμού τεστ για αποκλειστική χρήση των ποδοσφαιριστών προκάλεσε την οργή εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας, οι οποίοι θεωρούν ότι είναι άδικο, λαμβάνοντας υπόψη το τι υποφέρουν κάποιοι για να λάβουν ένα μόνο τεστ. «Θα μπορούσαμε να παίξουμε πάλι το φθινόπωρο, όταν έχουμε αρκετά τεστ και κανείς δεν θα αισθάνεται ότι τους στερεί τίποτα», δήλωσε ο γιατρός Karl Lauterbach.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy