“Θέλω να παραμείνω στον Απόλλωνα, είμαι μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου”

Στις μέρες της καραντίνας έχουν «ανθίσει» οι διαδικτυακές συνεντεύξεις, αλλά βεβαίως και οι τηλεδιασκέψεις, αφού απαγορεύονται συναθροίσεις πολλών ατόμων. Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Ζοάο Πέδρο παραχώρησε συνέντευξη μέσω του instagram στην πατρίδα του.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στον παλαίμαχο άσο, André Marques, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Μoreirense, η οποία ήταν η τελευταία ομάδα του Ζοάο Πέδρο πριν έρθει στον Απόλλωνα. Ο Πορτογάλος μίλησε για πολλά θέματα, για τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα της Λεμεσού, τονίζοντας ότι είναι μέρος της ιστορίας του συλλόγου.

Τόνισε επίσης, ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στην Λεμεσιανή ομάδα και ότι θέλει να παραμείνει, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Απόλλωνα, αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα. Θέλω να παραμείνω στον Απόλλωνα, είμαι μέρος της ιστορίας αυτού του συλλόγου», η χαρακτηριστική ατάκα.

Θυμίζουμε ότι ο Πέδρο ήρθε στον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2015, όταν ήταν προπονητής ο Πέδρο Εμάνουελ και έχει κερδίσει τους πάντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο με την απόδοση του, αλλά και με το ήθος του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy