“Μακάρι να περάσει αυτό που ζούμε, τα παιδιά αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τους λείπει πολύ”

Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και είπε ενδιαφέρονται πράγματα και για το κομμάτι των Ακαδημιών και για το πρωτάθλημα της A΄ Kατηγορίας που διακόπηκε.

 

Πόσο χρόνο θα θέλουν οι ποδοσφαιριστές με την επιστροφή τους να επιστρέψουν σε ένα καλό επίπεδο; «Είναι μεγάλη η διαφορά της προπόνησης στο σπίτι από αυτήν του γηπέδου. Καμία σχέση η προπόνηση με την ομάδα. Θα θέλουν χρόνο, όχι πολύ, θα χρειαστεί μια μίνι προετοιμασία. Μακάρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά μακάρι να περάσει αυτό που ζούμε. Είναι χειρότερο και από τους πολέμους που περάσαμε».

Εσύ όπως βλέπεις τα πράγματα πιστεύεις ότι θα μπούμε κάποια στιγμή στο γήπεδο; «Εγώ νιώθω ότι μου λείπει ποδόσφαιρο. Από τότε που σταμάτησα την μπάλα βλέπω 4-5 συνεχόμενα ματς συνεχόμενα κάθε Σαββατοκύριακο. Για εμένα είναι ότι χειρότερο και για όλους αυτούς που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα ή αν θα αρχίσει δεν ξέρω. Περιμένω και είμαι θετικός ότι το πρωτάθλημα θα τελειώσει. Δεν είναι και καλό να μπουν οι παίκτες στο γήπεδο χωρίς κόσμο, το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους. Έστω και με αυτό τον τρόπο να αρχίσουμε, να περάσει πρώτα όλο αυτό».

Θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα για όλους, αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις που δεν θα τους αφήσουν όλους ευχαριστημένους: «Δεν μπορεί η ΚΟΠ να αποφασίσει μόνη της. Πρέπει να δηλώσουμε ποιες ομάδες θα πάνε στην Ευρώπη. Άποψη δική μου είναι αν δεν συνεχιστεί να επικυρωθεί η βαθμολογία όπως είναι, παίξαμε αρκετά παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλα πολλά παιχνίδια αλλά πρέπει να παρθεί απόφαση. Είναι δύσκολη η απόφαση. Ακούω και διάφορα να πάνε οι περσινοί στην Ευρώπη, δεν γίνεται αυτό. Ότι και να πούμε, όποια απόφαση παρθεί για κάποιους θα είναι καλό και για κάποιους όχι».

Τι γίνεται με τα παιδιά, με τις Ακαδημίες τις οποίες ασχολείσαι; «Έχω Ακαδημία 13 χρόνια, δουλεύω με τα παιδιά, ξέρω πόσο αγαπάνε το ποδόσφαιρο, τους λείπει πολύ και περιμένουν πότε θα αρχίσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση αν δεν ανοίξουν τα σχολεία. Και σήμερα αν μπορούσα θα πήγαινα προπόνηση, αλλά εδώ δεν ξέρουμε τι μέρα είναι, είναι Μεγάλη Εβδομάδα και δεν το καταλάβαμε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy