Αρνήθηκε να σταματήσει, τον καταδίωξαν και καρφώθηκε σε όχημα

312

Σε σύλληψη 37χρονου προχώρησε χθες το βράδυ η Αστυνομία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας και διάπραξης διαφόρων τροχαίων παραβάσεων.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθέντας, ενώ οδηγούσε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο με συνοδηγό 42χρονη, φέρεται να παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα στοπ και αυτό έγινε αντιληπτό από αστυνομικούς που βρίσκονταν εν ώρα καθήκοντος.

Έγινε σήμα στον οδηγό από τους αστυνομικούς να σταματήσει, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε να οδηγεί το όχημα του διαπράττοντας σωρεία τροχαίων παραβάσεων. Σε κάποιο σημείο το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε, αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και μετά από έλεγχο εντοπίστηκε μέσα σε αυτό μαχαίρι με λεπίδα μήκους 14 εκατοστών, το οποίο ανήκε στο συλληφθέντα.

Στη 42χρονη εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο για παραβίαση του διατάγματος περί λοιμοκαθάρσεως νόμου.

Ο συλληφθέντας τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy