Σχέδιο έκτακτης ανάγκης της FIFA μέχρι τέλη Οκτωβρίου η ολοκλήρωση της σεζόν!

Με βάση όσα σχέδια έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η Μπούντεσλιγκα είναι το πρώτο από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που κορωνοϊού επιτρέποντος θα επιστρέψει στη δράση. Οι ομάδες προπονούνται ήδη με τους παίκτες χωρισμένους σε μικρά γκρουπ και η λίγκα προγραμματίζει την επιστροφή στη δράση είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα BILD αναφέρεται στις προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέχουν, προκειμένου η μπάλα να κυλήσει ξανά στο χορτάρι για επίσημες αναμετρήσεις.

Σε αυτό το ρεπορτάζ υπάρχει και μια αποκάλυψη αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα που έχει αποφασίσει η FIFA για την ολοκλήρωση της περιόδου 2019/20. «Ακόμη κι αν το νέο ξεκίνημα καθυστερήσει, δεν θα είναι απαραίτητη η οριστική διακοπή της σεζόν. Η FIFA αποφάσισε ότι κάθε πρωτάθλημα σε όλο τον κόσμο μπορεί εν ανάγκη να ολοκληρωθεί μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου. Οι μεταγραφικές περίοδοι θα προσαρμοστούν αναλόγως. Ουδείς παίκτης δεν θα έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει πριν το πέρας της σεζόν, ανεξαρτήτως του πότε θα περατωθεί αυτή», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy